Kersttip #1: Zo zorg je voor entertainment aan tafel

Kersttip 1

Vanaf vandaag is het nog exact 7 dagen tot Kerstmis. Daarom geven wij je graag 7 dagen lang 7 kersttips. Van last minute cadeaus tot de beste wijn die je je dierbaren kan serveren. Ontdek het hier elke dag.

Dag 1 draait rond entertainment aan tafel. Wij twijfelen er niet aan dat je het ontzettend leuk zal hebben met familieleden en/of dichte vrienden, maar kleine extraatjes kunnen het alleen plezanter maken! Tijdens de feestdagen wensen we iedereen het allerbeste toe. Laat ieder zichzelf ook eens een mooie boodschap toewensen door gelukskoekjes uit te delen aan tafel. Bij Hema koop je een doos met 12 gelukskoekjes voor €3.

Bij feestjes gaat het natuurlijk ook om de herinneringen die je eraan houdt. Zowel in je hoofd, maar ook op foto. Niets is dan ook leuker dan instant foto’s te kunnen maken en aan iedereen mee te geven. Voorzie daarom een instant camera zoals de Instax Mini bijvoorbeeld. Wil je het nog gezelliger maken? Leg er photobooth accessoires bij. Een Fujifilm Instax Mini 9 kan je bij Bol.com bestellen voor €75. Een set photobooth accessoires vind je terug bij Dreamland voor €14,95 of bij Fun voor €5,49.

Niets is beter dan een good old kaartspel. Zowel jong als oud zijn er dol op! Voorzie daarom speelkaarten aan tafel. Wil je het extra speciaal maken? Verras je gasten dan met een set gepersonaliseerde kaarten! Speelkaarten personaliseren kan via smartphoto.be tegen €12,99.

Zo, dit was onze eerste kersttip. Hopelijk heb jij er dit jaar ook iets aan! Laat het ons zeker weten en deel zeker je eigen tips hieronder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s