Terug van nooit weggeweest: de baret

zoe-kravitz

De modewereld zal ons altijd blijven fascineren. Want hoe leuk is het niet om te zien hoe kledingstukken die al eeuwen bestaan, opnieuw en opnieuw tot trend van het moment kunnen benoemd worden. Dit seizoen is het de beurt aan de Franse of Baskische baret, of béret zoals Fransen het zo mooi noemen.

Het modeaccessoire, dat je trouwens ook tegenkomt in de katholieke kerk, de academische wereld of zelfs in het leger, is de afgelopen tijd niet meer uit het (Instagram) straatbeeld weg te denken. En aangezien wij houden van een nostalgische throwback (The Rewind Mag, weet je wel), gingen wij op zoek naar hoe onze favoriete fashionista’s het hoofddeksel tegenwoordig dragen.

 

2 reacties op ‘Terug van nooit weggeweest: de baret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s