Solden bij & Other Stories: onze selectie

Sales & Other Stories

Dat de H&M groep een krak is in het uit de grond stampen van kledingwinkels kan niemand ontkennen. H&M, COS, Monki, Weekday, & Other Stories en Cheap Monday zijn allemaal succesvolle high street merken. Daarnaast onthulde het Zweedse modehuis afgelopen maart haar nieuw merk ARKET. Dit zal een mix zijn van basics voor vrouwen, mannen en kinderen, aanvullend met interieurartikelen. De prijzen zullen iets hoger zijn dan de “normale” H&M-prijzen en het aanbod zal niet enkel uit “H&M”-merken bestaan. De winkel wordt dit najaar in Regent Street in London gelanceerd en de eerste winkels, waaronder één in Bruxelles ma belle, worden in 2018 verwacht.

Ook al zijn we heel erg benieuwd naar dit nieuwe winkelconcept, onze topfavoriet van het huis blijft (voorlopig) toch wel &Other Stories. Het merk heeft oog voor detail en biedt kwaliteitsvolle collecties aan tegen mooie prijzen. Prijzen die tijdens de soldenperiode mooi worden verlaagd. Zo ging Clarissa drie weken geleden nog in het mooie Gent shoppen tijdens de eerste soldendag. Het resultaat? Dit mooi, gedetailleerd bombervestje tegen -70%.

Ook een koopje scoren tijdens deze soldenperiode bij & Other Stories? Wij maakten alvast een kleine selectie voor je.

Tip: probeer als je kan eens binnen te springen in een fysieke winkel. Het jasje dat Clarissa scoorde was in de winkel -70% terwijl het online “nog maar” tegen -50% verkrijgbaar is. 

Bovenstuks & jurken
Onderstukken
Accessoires & schoenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s