In de modeschoenen van studente Judy-Anne (25)

Judy-Anne Cover foto

In deze nieuwe serie zetten we vrouwen (en mannen) en hun kledingstijl in de kijker. Ons klein Belgenland zit namelijk vol stijlvol volk. We gaan op zoek naar hun favoriete items van het moment, praten over hun persoonlijke stijl en ontdekken waar ze inspiratie opdoen. Studente Judy-Anne bijt de spits af. Waarom? Neem maar eens een kijkje op haar instagramprofiel (@judyanneresullar_) en je snapt het meteen!

Judy-Anne id                  
                                   
-Naam: Judy-Anne 
-Leeftijd: 25
-Woonplaats: Evergem 
-Beroep: studente
-Vrijetijdsbesteding: ex-blogger op Jarblog  maar recent terug actief op instagram

Persoonlijke stijl

Judy-Anne omschrijft haar eigen stijl als “simplicity with an edge”. Daarnaast hangt het ook af van haar mood. “Vaak is het zo dat ik meer kleuren draag in de zomer en veel zwart en wit in de winter.”

Haar inspiratie haalt ze dan weer vanuit het internet. “Als blogger las ik redelijk veel blogs, maar tegenwoordig scroll ik heel vaak op Instagram en bekijk ik YouTube video’s.” Zo checkt ze vaak Lizzy Hadfield (instagram @shotfromthestreet, blog en youtube), Lucy Williams (instagram @lucywilliams02), Kim Jones (instagram @kimcamjones) – om in gedachten te reizen, vooral naar de Filippijnen – en Hanna Stefansson (instagram @hannastefansson).

Business/school attire

Op de schoolbanken zal je haar zo simpel mogelijk zien verschijnen. “Een outfit waarbij ik niet te veel moet nadenken ’s morgends.” Vaak draagt ze dan een t-shirt met high waisted jeans, al is ze nu vooral fan van straight jeans.

3 favoriete mode-items

“Ik ben een beetje late in the game, maar ik ben dol op gingham (in verschillende kledingstukken). Ik draag ook constant mijn Ray Ban hexagonal zonnebril en zoals ik al zei, dol op high waisted straight jeans.”

Haar beste modetip(s)? “Gewoon lekker dragen waar je je in goed voelt!”

Je kan Judy-Anne volgen op haar waanzinnig mooie instagramaccount (@judyanneresullar_) of ook op YouTube (the Jamy edit), een account dat ze met 3 anderen heeft aangemaakt om hun avonturen te delen. Het kanaal bevat nog maar 3 video’s, maar is zeker de moeite waard om te bekijken.

Judy-Anne final

Ben je benieuwd naar de volgende fashionista(/o)? Volg ons dan zeker op Instagram (@therewindmag) of op Facebook via onze pagina (@TheRewindMag).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s