11 x leuke iPhone cases

Antwerp Avenue Pizza case

Tegenwoordig zijn niet diamanten a girls best friend maar is de iPhone (of Samsung, HTC, …) de meest gedragen accessoire. En terecht! Je bent 24/7 bereikbaar, krijgt alle (fashion) updates instant binnen, trekt er de beste Instagram foto’s mee. En aangezien het om een zeer waardevol hebbedingetje gaat, is het ook nodig om ze mooi aan te kleden. Kleuren, beesten, glitters. Alles kan en alles mag!

Ben je op zoek naar een nieuwe case of wil je je collectie uitbreiden aangezien je evenveel van telefoonhoesje verandert als van ondergoed? Wij maakten een selectie van 11 leuke cases die je moet hebben!

 

Een reactie op “11 x leuke iPhone cases

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s