5 x Valentijn @ home

Couple

Het is zover. 14 februari, die ene dag van het jaar waarbij de liefdesvlam nog meer vonken geeft. Commercieel of niet, elk jaar wordt er toch (even) bij stilgestaan. De ene vindt het maar niets, de andere kan niet wachten om zijn of haar geliefde (nog meer) in de watten te leggen. Chocolade, bloemen, citytrip, cadeautjes. Alles kan en alles mag om je liefde voor elkaar te bewijzen. Restaurants en bioscopen helpen je daarbij maar al te graag. “Speciale Valentijnsactie”, zie je dan vaak. Maar het hoeft niet altijd buitenshuis te zijn. Je geliefde verrassen kan even goed (gezellig) thuis. Wij geven alvast vijf manieren om Valentijn vanavond thuis te vieren.

  1. De liefde van de man (en vrouw!) gaat door de maag

Dinner

Maak gezellig een lekkere maaltijd klaar. Met z’n tweetjes of apart, om de andere te verrassen. Open een lekkere fles wijn (of een lekkere fles water voor diegenen die meedoen aan Tournée Minérale), zoek een leuke playlist op Spotify (volg ons hier) en geniet samen van je/jullie eigen kookkunsten. Wat wij op het menu zouden zetten? Toastjes als hapjes, old-school spaghetti bolognaise als hoofdgerecht en chocoladetaart als toetje. Of een coupe fraise met heel veel slagroom!

  1. Home cinema

Movie

In plaats van samen met nog zoveel anderen een filmpje te kijken in een overvolle cinema kun je gewoon thuis een film bekijken. Thank God for Netflix! Voorzie verschillende lekkere snacks (wat trouwens veel minder kost dan in de bioscoop) en nestel je gezellig in de zetel. Dicht bij elkaar, zonder stoelleuning, met een warm dekentje. Heerlijk dit!

  1. Lekker in bad

Bad

We weten dat niet iedereen een jacuzzi thuis heeft staan, maar velen hebben wel een bad. Niets is heerlijker dan een warm badje na een lange werk/schooldag. Koop rozenblaadjes, steek kaarsen aan, neem er een laptop of tablet bij voor muziek of een filmpje en geniet met een glaasje bubbels in de hand. Voor de schuim kan je best nog snel even bij Lush passeren, voor een leuke bath bomb zoals de Cupid.

  1. Let’s play

Games

Niks is leuker dan van je geliefde te winnen. Daarom, haal het kind in jullie naar boven en organiseer een gezelschapsspellenavond. Koppel er een leuke incentive aan. De eerste die wint moet bijvoorbeeld de ochtend erna zorgen voor het ontbijt of moet een opdracht uitvoeren. En in het moto van hoe meer zielen, hoe meer vreugde, kunnen andere koppels deelnemen aan jullie spelletjesavond.

  1. Get to work

Organize

Praten jullie al heel lang over het herschikken van jullie woonkamer of kamer? Of over het schilderen van de tafel in een andere kleur, die ene kast te monteren of jullie kleren te sorteren. Doe het dan gezellig samen de 14e (de ultieme relatietest, niet?). Je spendeert dan niet enkel tijd samen, maar doet ook iets nuttig.

 

©: Alle foto’s via Pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s