10 leuke kersttruien voor Christmas Jumper Day

Morgen – 16 december 2016 –  is het Christmas Jumper Day: een jaarlijkse fundraising campagne uit het Verenigd Koninkrijk georganiseerd door liefdadigheidsorganisatie Save The Children. Sinds 2012 moedigt de organisatie iedereen aan om op een bepaalde vrijdag in December een kersttrui aan te trekken en minstens £1 te doneren. Op die manier steun je kinderrechten en help je kinderen in ontwikkelingslanden. Maar ook de Verenigde Staten doen mee! Elke derde vrijdag van de maand december is het National Ugly Christmas Sweater Day. Iedereen wordt hierbij aangemoedigd om de hele dag een (lelijke) kersttrui te dragen. Wij maakten alvast een selectie van 10 leuke (of lelijke, aan jou de keuze) kersttruien die je morgen en/of de komende dagen aan kunt.

Voor meer informatie over hoe je Save the Children kan steunen: www.christmasjumperday.org

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s