Win: 1 van deze 5 adventskalenders

De adventskalender ken je ongetwijfeld nog van vroeger. Als kind telde je waarschijnlijk af naar Kerstmis met 24 chocolaatjes. Elke dag één, en vaak op de laatste dag een extraatje. Het principe van de adventskalender is een beetje zoals de adventskrans (voor de Christenen onder ons). Daarop zijn vier kaarsen voor de vier zondagen voor de geboorte van Jezus (want ja hoor, dat is het verhaal achter Kerstmis).

Het aftellen is echter niet enkel voor kinderen want ja, ook volwassenen tellen graag af. En aangezien zij altijd dat tikkeltje meer willen, wordt dat dan ook in stijl gedaan. Met beautyproducten bijvoorbeeld, of juweeltjes, kaarsjes, etc. Want niets is leuker dan elke dag een leuk productje rijker te zijn. Wij maakten een selectie van vijf leuke kalenders. En het allerleukste aan dit verhaal is dat jij 1 ervan kan jij winnen! Hoe? Dat lees je onderaan dit bericht!

1. Rituals


In deze Rituals of Advent-kalender vind je 24 leuke producten uit de verschillende collecties van Rituals. Gaande van een nagelvijl tot doucheschuim.

De kalender is online uitverkocht maar (mogelijks) nog verkrijgbaar in de winkels voor €49,50.

2. The Body Shop

Standard TBS adventskalender Deluxe TBS adventskalender Ultimate TBS adventskalender
The Body Shop biedt maar liefst drie beauty adventskalenders aan. Eén met de all-time favorieten waaronder de Coconut Soap en de Strawberry Body Butter, een met luxeproducten waaronder de British Rose Body Scrub en de ultimate met ultieme verwennende verassingen waaronder de Lip and Cheek Tint.

De kalenders zijn in de winkels verkrijgbaar voor €75, €100 en €115.

3. Babor 

Babor adventskalender
Babor koppelt de adventskalender aan een intensieve kuur van 24 dagen met 24 werkstofampullen. Elke ochtend of avond na het reinigen van je gezicht breng je de ampul aan op het gezicht, de hals en de décolté. Laat even inwerken en breng daarna een verzorgende crème aan.

De kalender is verkrijgbaar bij verschillende schoonheidsinstituten waaronder die van Celine De Clercq voor €69.95

4. Ixxi 

Ixxi adventskalender
24 kaarten van 20 bij 20 cm die samen een schilderij vormen. De ene kant kan je gebruiken als aftelkalender tot kerst terwijl de andere kant bestaat uit kerstbomen.

De kalender is online beschikbaar op debijenkorf.be voor €79.

5. Yankee Candle

Yankee Candle Holiday party adventskalender

Yankee Candle Special party adventskalender Dit jaar biedt Yankee Candle twee adventskalenders met geurkaarsen aan. De Holiday Party adventskalender met achter elk venstertje een theelichtje of votiefkaarsje in één van de zeven feestgeuren. Daarnaast is er ook een Party Special Pavilion adventskalender. Deze biedt 20 theelichtjes en 4 votiefkaarsen aan, in één van de negen feestgeuren.

De kalenders zijn online beschikbaar via Yankee Candle voor €35.95 (Holiday Party) en €43.49 (Special). En je kan ze eveneens beide winnen! goed nieuws!

WINACTIE:
Om jullie te bedanken om ons al iets meer dan een maand te volgen en om de aankomst van de feestdagen te vieren (hoe toepasselijk!) geven wij 1 x de Yankee Candle Holiday Party adventskalender via Facebook en 1 x de Yankee Candle Party Special Pavilion adventskalender via Instagram weg. Hoe deelnemen?

1. Voor de Holiday Party (te winnen op Facebook):
– Volg ons (@TheRewindMag) op Facebook via http://www.facebook.com/TheRewindMag en op Instagram via http://www.instagram.com/therewindmag
– Like de winactie-foto op Facebook
– Tag 2 vrienden onder de post op Facebook
– Verhoog je kansen door ook de foto te delen

2. Voor de Party Special Pavilion (te winnen via Instagram):
– Volg ons (@TheRewindMag) op Instagram via www.instagram.com/therewindmag en op Facebook via http://www.facebook.com/TheRewindMag
– Like de winactie-foto op Instagram
– Tag 2 vrienden onder de post op Instagram
– Verhoog je kansen door ook de foto te regrammen

Deelname voor beide kalenders is toegelaten. De winnaars worden op zondag 27 november 2016 om 20u bekendgemaakt zodat de kalenders op tijd kunnen toekomen. Veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s