Onze Spotify-afspeellijst op deze koude vrijdagavond

Spotify list

Koud, nat en donker, zo ziet het weer eruit deze dagen. En wij zijn h-e-l-e-m-a-a-l geen fan! Want wie wilt er nu in dit weer iets doen buitenshuis? Niemand toch?! We willen maar één ding, en dat is thuisblijven. In de warmte, met een kopje thee of koffie (of ook wel een glaasje wijn) met muziek op de achtergrond. Thank God for Spotify voor dit laatste! Wij hebben alvast een “cold & cozy Friday night at home”-playlist samengesteld. Het enige wat je nog moet doen is op afspelen drukken. Enjoy!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s