Onze 3 favoriete YouTubers van het moment

1. Jamie Li

View this post on Instagram

Matchy pakjes all day ❤️

A post shared by Jamie Li (@mrsjamieli) on

Ze is H I L A R I S C H, down to earth en mama van twee schattige zoontjes. Elke week geeft Jamie je een kijkje achter de schermen van de mode- en beautywereld. Als mode- en beautyjournaliste, blogger (Quarter magazine) en YouTuber is ze dan ook terug te vinden op de hotste events van Amsterdam. Elke maandagochtend tovert ze een lach op ons gezicht. That’s why we love her!

2. Negin Mirsalehi

Blogger Negin Mirsalehi is nog niet lang in de YouTube-wereld maar ze lijkt wel een pro. Samen met haar partner Maurits Stibbe reist ze de wereld af. Naast het glamoureuze kantje van haar leven, krijg je meer te weten over haar haarproductenlijn Gisou (want ja, zo houdt ze haar prachtige haren gezond) en zie je dat ze een echtefamiliepersoon is.

3. Anna Nooshin

Deze powervrouw ken je vast wel. Anna is naast eigenaresse van online lifestyle magazine NSMBL ook presentatrice voor RTL Boulevard, auteur van twee boeken, jurylid van Holland’s Next Top Model, deelneemster van Expeditie Robinson en YouTuber. Op haar kanaal geeft ze een glimp behind the scenes van haar superleuke projecten zoals haar lingerielijn met Hunkemöller en cover shoot voor Glamour.

Een gemeenschappelijke deler die deze drie dames hebben, is dat ze met beide benen op de grond blijven staan, ondanks hun succes. Je merkt dat ze gepassioneerd zijn en heel hard werken om te staan waar ze vandaag staan. Dat maakt het enkel leuker om ze te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s