Deze 15 items shoppen bij Marks & Spencer voor de Brusselse vestiging sluit

M&S

Eerder deze week maakte de Britse warenhuisketen Marks & Spencer bekend dat ze haar Brusselse deuren sluit na amper anderhalf jaar. Het nieuws kwam onverwacht, zowel voor het personeel als voor het grote publiek. De winkel zou te weinig renderen en te kleinschalig zijn. Het is echter niet de eerste keer dat de keten verdwijnt in ons land. Eind 2001 gingen alle Belgische M&S-winkels dicht. In 2015 besloot M&S om het concept opnieuw te lanceren in de Guldenvlieslaan. Maar ook nu sluiten de deuren weer in ons land. Deze keer blijkt het wel definitief gedaan te zijn. Daarom, een lijstje met 15 artikels die een laatste (fysiek) bezoekje waard zijn.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s