3 x halloween

Aanstaande maandag is het alweer Halloween. Een feest dat uitgebreid wordt gevierd door onze Amerikaanse vrienden. Maar ook bij ons wordt het meer en meer een traditie. Op Allerheiligenavond gaan kinderen aanbellen aan de deur voor snoep en organiseren jongeren en volwassen verkleedfeestjes of houden ze een filmavond. Het pretpark Walibi biedt zelfs de mogelijkheid om tijdens de volledige herfstvakantie Halloween te vieren. Ook Dimitri Vegas & Like Mike dragen daarbij hun steentje. Ze bedachten in samenwerking met het pretpark het spookhuis “Haunted House of Madness“. De muziek in en rond het spookhuis werd door de twee speciaal gemaakt.

Een belangrijk element bij het Halloweenfeest is natuurlijk ‘de pompoen’. Het is één van de belangrijkste versierobjecten voor het feest. Naast versiering kan het ook verwerkt worden in bepaalde gerechten en drankjes. In de onderstaande video geven wij je drie ideetjes om de pompoen te gebruiken voor Halloween. De pompoen als decoratie, de pompoen in een cake en de pompoen in Starbucks’ populaire drankje, de Pumpkin Spice Latte. Happy Halloween!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s