De Victoria’s Secret Fashion Show verovert dit jaar Parijs

Het is bevestigd! Victoria’s Secret vliegt haar Angels dit jaar naar Parijs voor haar jaarlijkse modeshow. Het event zal plaatsvinden in het prachtige Grand Palais en het is meteen ook de eerste show in de stad van de liefde. De modellen die we dit jaar zeker op de catwalk zullen zien zijn de usuals Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Lily Aldridge, maar ook Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell en Taylor Hill zullen van de partij zijn. De andere modellen moeten nog bevestigd worden. Vorig jaar maakten Kendall Jenner en Gigi Hadid hun VS-debuut in New York. Welke artiest(en) of act(s) de modellen dit jaar zal (zullen) begeleiden is ook nog onbekend. De show wordt op 5 december 2016 uitgezonden op CBS om 10 p.m. ET (4 uur ’s ochtends voor ons). De Angels zijn alvast enthousiast over de bestemming van dit jaar. Kijk zelf maar!

©Cover foto: victoriassecret.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s