Docks Bruxsel – het nieuwe shopparadijs in de hoofdstad opent morgen haar deuren

Eindelijk is het zo ver! Het nieuwe winkelcentrum Docks Bruxsel opent morgen haar deuren. Het shoppingparadijs aan de Van Praetbrug in Brussel brengt, onder meer dan 60 000 m², shoppen, eten, cultuur en ontspanning samen.

Je vindt er zo’n 100 winkels terug waaronder IKKS, Intimissimi, H&M en Zara voor kleren. Beautyliefhebbers kunnen onder andere terecht bij Mac Cosmetics, Di en Ici Paris XL. Eten doe je bij BÅGL, Paul of Thai Café.

Op de tweede verdieping kan je een filmpje meepikken in één van de acht filmzalen van Cinema White. De bioscoop heeft haar eigen foodbar – White Bar – waar je voor of na de film terecht kan voor bio-gerechtjes. Eerder een snoeper? Dan is de snoepwinkel van de cinema je bestemming.

Indien je in een avontuurlijke bui bent dan waan je jezelf twee uur lang even geheime agent in Koezio. Dit is een indoor avonturenspel dat je kan spelen met familie, vrienden of collega’s. In teams van twee tot vijf spelers leg je verschillende parcours af, ontcijfer je geheime codes en probeer je enigma’s op te lossen. Belangrijk hierbij is een goede concentratie, een portie dapperheid en een goede teamgeest.

Om je bezoek aan het winkelcentrum compleet te maken is er gratis wifi beschikbaar, zijn er verschillende punten om je smartphone te herladen en kan je de hulp van een personal shopper inschakelen.

Wij hebben alvast ons nieuw plekje in Brussel gevonden!

 

Opening: Donderdag 20 oktober 2016 vanaf 10u
Adres: Lambermontlaan 1, 1000 Brussel
Meer info: www.docksbruxsel.be

© Cover foto: Georges De Kinder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s