DS Brussels Fashion Days 2016

Hou het weekend van 14-16 oktober 2016 alvast vrij want de vijfde editie van de DS Brussels Fashion Days vindt dan plaats in het Square-Brussels Meeting Centre. Fashion shows, een fashion pop-up met maar liefst dertig labels en veel meer. Het wordt alweer een top editie!

Het weekend start op vrijdag 14 oktober 2016 met een grand opening fashion show met stukken van Belgische designers Ilke Cop, Mansour Badjoko, Doriane van Overeem, Sarah Josis, Chapelart, Brunel Mintona en Toos Franken. De avond wordt verdergezet met een fashion party.

De volgende dag is er een Fashion Talk omtrent de invloed van films op mode en omgekeerd. De talk is geïnspireerd op de filmserie bedacht door George Lucas: Star Wars. De sprekers van dienst zijn onder andere modejournaliste Marie Honnay, gekend voor haar bijdragen aan de magazines Gael en Marie Claire Belgique maar ook Belgische blogster Vanessa Licata van de modeblog The Wild Girl. Verder die dag staat The Belgian Designers Fashion Show twee keer op het programma met ontwerpen van onder andere Natan, Christian Wijnants en Veronique Branquinho. Voorafgaand aan deze shows presenteert Zalando haar najaarscampagne THIS IS NOW tijdens haar trendshow. Verder kan je ook een optreden van de Belgische popster UNICQ verwachten alsook een designer cocktail & gala en afsluiten op de after party powered by LOVE.

De laatste dag geniet je van een heerlijke Fashion Brunch powered by Vins de Provence, gevolgd door een screening van de documentaire Revealing Marie Saint Pierre en een Q&A met de filmregisseur Janice Zolf. Het weekend wordt afgesloten met een modeshow van de Belgische modescholen.

De volgende randactiviteiten zijn gedurende het hele weekend aanwezig:

  • Een fashion pop-up store met 30 labels
  • Beauty bars verzorgt door MAC en Wella
  • Nail Art door Came&Leone
  • Een tentoonstelling door Cathy Peraux
  • Een shopper’s lounge powered by Zalando
  • Workshops
  • Een School Street
  • Meet & Greets met designers
  • Food & Drinks

Info over tickets & tijdstippen vind je op de website.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s