Inspiratie: gespot in de straten van New York

NYFW

Walk, walk, fashion baby! Want ja hoor, het is weer die tijd van het jaar. Zoals elk halfjaar kwamen (en overwonnen!) fashionista’s van over de hele wereld de straten van de stad die nooit slaapt – New York – tijdens New York Fashion Week (SS17).

Of het nu in New York, Londen, Milaan of Parijs is, tijdens Fashion Month transformeren de straten van deze grote steden zich in een ware streetstyle catwalk. Zowel grote namen als Chiara Ferragni, Anna Dello Russo of Aimee Song alsook (nog) onbekende fashionista’s trekken hun beste (en soms gekste) outfit aan om voor de lens van streetstylefotografen te poseren. Benieuwd naar de looks van dit seizoen in New York? Wij maakten een selectie van de mooiste outfits!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Alle foto’s (inclusief cover): Pinterest

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s