Essentiel Antwerp x Designers Against Aids

Na Delvaux, Marc Jacobs of nog Rihanna schakelt non-profit organisatie Beauty Without Irony de hulp in van het Antwerpse merk Essentiel om volgende boodschap over te brengen: “If you’re old enough to have sex, you’re old enough to have safe sex“. Dit resulteerde in een capsulecollectie van 15 stuks, in het zwart en rood voor de kleding en luipaardprint met rode lippen voor de accessoires. De bodycon jurkjes, bodies, doorzichtige kanten playsuits en tongue in cheek quotes vertegenwoordigen volledig de punk cultuur en de clubcultuur uit de jaren 90. Dit is dan ook de periode waarin de strijd tegen HIV/AIDS meer aan belang won in de maatschappij.

© Essentiel Antwerp

DAA kiest steeds voor leuke samenwerkingen mbt popculturen, mode, muziek, celebs… om zo jongeren bewust te maken over de ziekte.

Heb jij altijd al de strijd tegen HIV/AIDS willen steunen, maar nooit geweten hoe? Dan is dit je kans! Join de #houseofessentiel  movement door een stuk (of meerdere stukken!) uit de AW2016-collectie aan te schaffen. De collectie is beschikbaar in alle Essentiel winkels en online via  www.essentiel-antwerp.com

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s