VMA 2016 – Red Carpet Outfits

Op een dag word ik beroemd en sta ik op elke rode loper. Vooral die in de Verenigde Staten van Amerika. Voor sommigen een droom, voor anderen de realiteit. Op zondag 28 augustus vonden de MTV Video Music Awards plaats waar het allemaal begon 33 jaar geleden: New York. En voor de allereerste keer in de befaamde Madison Square Garden. De grootste kansmakers dit jaar waren Beyoncé (met haar 11 (!) nominaties) en Adele (met haar 8 nominaties waarvan 7 voor Hello (go girl!).

Queen B came to slay and she slayed! Ze won maar liefst 8 awards waaronder de felbegeerde Video Of The Year award. Dit maakt haar de artiest met de meeste VMA awards (in totaal 24). Maar natuurlijk is het op dat moment niet enkel belangrijk om op het podium te winnen, maar ook ernaast, op de rode loper – enfin, het was een witte loper dit jaar. Wie dat dan ook gedaan heeft? We zetten ze op een rijtje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s